"Nadat mijn partner van het ene moment op het andere- na 20 jaar haar eigen weg koos stortte mijn wereld in elkaar. Een tijd lang wist ik niet meer waar ik het zoeken moest. Overleven en goed voor mijn kinderen zorgen waren even het belangrijkste. Vooral het bereiken van mijn gevoel lukte me slecht. Via een vriendin kwam ik bij Ceciel terecht. Dat heeft me veel gebracht. Haar wijsheid, betrokkenheid en invoelingsvermogen maken grote indruk. Mede dankzij Ceciel heb ik mijn evenwicht hervonden. Niet alleen heeft ze me door de crisisjaren heen geloodst. Ze heeft me dingen over mezelf en hoe met mezelf om te gaan geleerd waar ik blijvend groot plezier van heb."

"Ik ben met een paar acute vragen bij Ceciel terechtgekomen. Deze vragen leidden tot structurele klachten waarvan ik toen dacht dat die hoorden bij mijn drukke en veeleisende leven. Met hulp van Ceciel heb ik ontdekt dat dit echter samen hing met aangeleerd gedrag uit het verleden. Het afschudden van dit gedrag voelt alsof ik 'opnieuw ben geboren', om in rust en vanuit mijzelf nieuwe keuzes te maken..!"

"Na een heftige periode raakte ik mezelf kwijt en wist er niet uit te komen. Op een gegeven moment, na wat omzwervingen kwam ik bij Ceciel terecht. Zij leerde mij weer verbinding te maken met mezelf. Stapje voor stapje, door goed te luisteren en te voelen wat er in mijn lijf gebeurde kwam ik weer in balans. De opmerking van Ceciel, jouw schoot is weer groter geworden, maakte me zo blij en gaf me letterlijk meer ruimte. Dat was ook te merken voor mijn omgeving. Mijn zoon zei : Moeke (hij mag dat zeggen), je bent er weer, je bent weer open. De "verbinding" met mezelf en alles om me heen is er weer!"

"Vanuit het hectische leven, naar een plek waar even al je aandacht naar jezelf kan gaan. Waar je mag zijn en samen jezelf beter kan leren ontdekken, voelen en beleven. Dat geeft rust en kracht."

"wij hebben de zwangerschapsbegeleiding gehad bij Ceciel. Het bracht ons dichterbij elkaar, dichter bij het nieuwe leven van ons kindje. De vader voelde zich hierdoor sterker verbonden bij het groeiproces van onze kleine. Maar ook tijdens de bevalling was hij er ècht en kon hij mij krachtig ondersteunen. Tot op het laatste moment hebben we echt het gevoel gehad dat wij het samen deden."